Tannbleking blir utført av Dr. Tone Fleischer

Dr. Tone Fleischer

Behandlende lege er Dr. Tone Fleischer har lang erfaring som lege og kosmetisk behandling. Hun startet først på Oslo Kommunale legevakt og deretter 10 år på Volvat Medisinske Senter.

Bleking av tenner

Bleking av tenner med ultraviolettt lys samt hydrogenperoxyd er en ufarlig og meget effektiv tannbleking. Man må selv tilse at man ikke har hull i tennene i front der behandlingen tas.

Man legger en beskyttende hinne mellom tannhals/tannkjøtt, denne størkner i 5 minutter før man påfører hydrogenperoxyd på tennene i form av en tynn gel. Deretter startes maskinen med uv lys og pasienten ligger på seng med beskyttende briller. Bleking av tenner varer 30 minutter og det er

Man fjerner derved misfarging fra kaffe, the vin etc i det ytterste emaljelaget og skader ikke tennene, Deretter skal tennene skylles med fluor samt at man unngår mat og drikke som kan gi farge på tennene ( vin / sterkt krydder ) samme dag.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvordan tannbleking foregår, eller dersom du ønsker å booke en uforpliktene konsultasjon!

70% rabatt på tannbleking

Fjern misfarging fra dine tenner på Klinikk Fleischer. Meget effektiv behandlig som tar kun 30 min.

Book GRATIS konsultasjon - Kontakt oss!

Vi svarer raskt.

Dersom du lurer på noe og ønsker å stille oss spørsmål, ønsker å se på bilder av øyelokkoperasjon før og etter, eller om du rett og slett vurderer øyelokkoperasjon kan du kontakte Dr. Tone Fleischer!

    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 7
    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 2
    Klinikk Fleischer - Vår Klinikk 4