Botox behandling utført av Dr. Tone Fleischer

botox behandling
Dr. Tone Fleischer

Behandling med Botox

Botulintoxin (Azzalure, Botox, Vistabel) er verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker, og gir tilnærmet umiddelbart resultat. I USA ble det i år 2008 utført 5 millioner behandlinger med Botulintoxin

Hva kan behandles med Botox?

Konsultasjon foretas alltid før man behandles med Botox. Her vil en gå gjennom helseskjema, hva man kan forvente av selve behandlingen, samt tiden etterpå.

De vanligste behandlingene som foretas med Botulintoxin , er behandling mot rynker i pannen, både de på tvers og rynken mellom øyenbrynene ”sinnarynken”, samt rynker rundt øynene ”kråketær/smilelinjer” I tillegg kan en behandle spesialområder som; linjene på siden av nesen, ”appelsinhake”, sure munnviker og vertikale muskelbånd på halsen. Behandlingen brukes også til svettebehandling under armhulene, samt behandling mot migrene og tanngnissing.

Hvordan virker Botoxbehandling

Botulintoxin inneholder Botulinum toxin type A. Stoffet blokkerer nerveimpulsene til musklene.

I fortynnede doser injiseres Botulintoxin med en liten engangssprøyte i de små ansiktsmusklene, som resulterer i at det blir en lokal reduksjon av muskelaktivitet under denne botox behandlingen. På denne måten blir den overliggende huden glattet ut. Botulintoxin injiseres med en tynn nål, der stikkene knapt er følbare. Selve behandlingen tar ca 15 min., og man kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Det tar fra 2-4 dager før behandlingen begynner å virke, og 1-2 uker før man oppnår full effekt.

Hvor lenge værer botox behandling?

Behandling med Botulintoxin er forbigående, og må gjentas. I gjennomsnitt varer effekten av en botox behandling i 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen med Botulintoxin 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bevege musklene som er behandlet så mye som mulig den første tiden rett etter behandling, Dette øker absorpsjonen av Botulintoxin og effekten av behandlingen. I mange tilfeller kombineres bruk av Botulintoxin med FILLERE spesielt ved dypere rynker.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvordan Botox behandlingen foregår, eller dersom du ønsker å booke en uforpliktene konsultasjon!

Book GRATIS konsultasjon - Kontakt oss!

Vi svarer raskt.

Dersom du lurer på noe og ønsker å stille oss spørsmål, ønsker å se på bilder av øyelokkoperasjon før og etter, eller om du rett og slett vurderer øyelokkoperasjon kan du kontakte Dr. Tone Fleischer!

    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 7
    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 2
    Klinikk Fleischer - Vår Klinikk 4