Botox svettebehandling blir utført av Dr. Barbara Dahl

svettebehandling

Svettebehandling med Botox

Svettebehandling brukes for å kontrollere symptomene ved alvorlig svetting under armene der medisinske kremer ikke har tilstrekkelig virkning.

Hva kan behandles med BOTOX?

Svetting er naturens egen måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose – overdrevet svetting, produserer mye mer svette enn det som er nødvendig. BOTOX svettebehandling er en effektiv metode som gir langvarig effekt. I tillegg til svettebehandling, brukes BOTOX også mot rynker og migrene.

Hvordan foregår svettebehandlingen med BOTOX?

Konsultasjon foretas alltid før man settes opp til BOTOX svettebehandling. Her vil en få grundig informasjon om forberedelser før behandling, selve behandlingen samt tiden etterpå.

Lokalbedøvende krem legges på området som skal behandles. For å fastslå omfanget av området som skal behandles, brukes en svettebehandlingstest som indikerer hvilke områder som er mest affisert. BOTOX injiseres med en tynn nål i de mest markerte områder. Mengden av BOTOX fordeles på flere stikk. Behandlingen tar opp mot en time inkludert tiden man sitter med bedøvelseskrem.

Hvordan virker BOTOX ?

BOTOX inneholder Botulinum toxin type A. BOTOX hindrer svetteutskillelse ved midlertidig å blokkere de kjemiske signalene fra nervene som stimulerer svettekjertlene. BOTOX svettebehandling stopper svettingen midlertidig kun i det behandlede området. Svette produseres som normalt andre steder.

Hvor forsvinner så denne svettingen? Den går ingen steder fordi svette rett og slett ikke overproduseres i det området som er behandlet med BOTOX. Resten av kroppen er fri til å produsere svette som vanlig.

Det kan ta opp mot en uke før behandlingen begynner å virke. Effekten av BOTOX svettebehandling er forbigående, og bør gjentas. I gjennomsnitt varer effekten 4-12 måneder etter første behandling. Uønskede bivirkninger etter bruk av BOTOX er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller blåmerker på innstikkstedene noen få dager etter behandlingen.

Kan alle behandles med BOTOX?

Alle kan i utgangspunktet kan behandles med BOTOX, men følgende behandles ikke: Gravide og ammende. De med en hudinfeksjon i området som skal behandles. De som er allergisk mot noen av ingrediensene i BOTOX (se Felleskatalogen for ingredienser). De som har hatt en allergisk reaksjon på andre botulinum toxin produkter som Dysport.

Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvordan Botox behandlingen foregår, eller dersom du ønsker å booke en uforpliktene konsultasjon.

Book GRATIS konsultasjon - Kontakt oss!

Vi svarer raskt.

Dersom du lurer på noe og ønsker å stille oss spørsmål, ønsker å se på bilder av øyelokkoperasjon før og etter, eller om du rett og slett vurderer øyelokkoperasjon kan du kontakte Dr. Tone Fleischer!

    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 7
    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 2
    Klinikk Fleischer - Vår Klinikk 4