Behandling av føflekker blir utført av Dr. Barbara Dahl

Behandling av føflekker

Behandling av føflekker vil bli utført av plastikk Kirurg Dr. Barbara Dahl

Plastisk kirurg Dr. Barbara Hansteen Dahl med over 30 års erfaring i øyelokkplastikk opererer nå tunge øyelokk som henger på Klinikk Fleischer.

Dr. Barbara Hansteen Dahl er en av Norges mest erfarne plastikk kirurger med meget gode resultater med øyelokkoperasjoner. Hun blir omtalt av legeforeningen som skulptør, noe som gjenspeiles i operasjonsresultatene.

Har du husket å sjekke dine føflekker?

Det er viktig å gå til lege en gang pr. år og undersøke sine føflekker da det ofte kan være vanskelig å skille godartede fra ondartede. Legene på Klinikk Fleischer har lang erfaring i vurdering og fjerning av føflekker.

Hva kjennetegner en normal føflekk?

En godartet føflekk har som regel rund eller oval form og jevne kanter. Fargen er lys eller mørk brun, men den kan også være litt rødlig.

Det er normalt å ha 50-150 føflekker. De vokser langsomt, og antallet kan øke frem til ca 50-års alder. Det er normalt å ha føflekker.

Hvordan oppstår føflekkreft (malignt melanom)?

Føflekkreft oppstår enten i en føflekk eller i normal hud. Den vokser eller forandrer seg i løpet av kort tid (uker eller måneder).

Book GRATIS konsultasjon - Kontakt oss!

Vi svarer raskt.

Dersom du lurer på noe og ønsker å stille oss spørsmål, ønsker å se på bilder av øyelokkoperasjon før og etter, eller om du rett og slett vurderer øyelokkoperasjon kan du kontakte Dr. Tone Fleischer!

    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 7
    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 2
    Klinikk Fleischer - Vår Klinikk 4