øyelokkoperasjon_av_barbara_dahl

Øyelokkoperasjon utføres av Dr. Barbara Dahl

Plastisk kirurg Dr. Barbara Hansteen Dahl med over 30 års erfaring i øyelokkplastikk opererer nå tunge øyelokk som henger på Klinikk Fleischer.

Dr. Barbara Hansteen Dahl er en av Norges mest erfarne plastikk kirurger med meget gode resultater med øyelokkoperasjoner. Hun blir omtalt av legeforeningen som skulptør, noe som gjenspeiles i operasjonsresultatene.

Øyelokk som henger – Hva er det?

Det er ofte genetisk betinget med tunge øyelokk. Mange i familien har gjerne hatt det samme problemet og også blitt operert. Tunge øvre øyelokk gir et slitent trett preg og gjør at man ofte ser langt eldre ut enn sin alder. Mange er også plaget av hodepine da man bruker pannen til å heve øyelokkene.

Slik løftes øvre øyelokk

Dette kan meget enkelt korrigeres ved øyelokk kirurgi. Det vår erfaren lege gjør er å fjerne litt hud samt fettposer som ligger bak med et mindre kirurgisk inngrep. Dr. Barbara Dahl har gjort hundretalls øyelokkoperasjoner og regnes som en meget kompetent kirurg også på dette området. øyelokk kirurgi

Operasjonen utføres av henne sammen med en meget erfaren operasjonsykepleier på Klinikk Fleischers lokaler på Schlagergården i Lilleakerveien 30.

Alle forundersøkelser og medisinsk oppfølging gjøres av Dr. Tone Fleischer som også har lang erfaring fra Volvat Medisinske Senter.

Book GRATIS konsultasjon - Kontakt oss!

Vi svarer raskt.

Dersom du lurer på noe og ønsker å stille oss spørsmål, ønsker å se på bilder av øyelokkoperasjon før og etter, eller om du rett og slett vurderer øyelokkoperasjon kan du kontakte Dr. Tone Fleischer!

    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 7
    Fleischer Klinikk - Vår Klinikk 2
    Klinikk Fleischer - Vår Klinikk 4