Velkommen til Klinikk Fleischer – Dette er oss

Klinikk Fleischer ble etablert av Dr. Tone Fleischer.

 

Klinikk Fleischer tilbyr kosmetiske behandlinger utført utelukkende av erfarne leger. Dette betyr at du før under og etter behandling følges opp av en lege.

 

Klinikk Fleischers visjon er å utføre sikre medisinske behandlinger og med et helt naturlig resultat.

 

Injeksjoner med Botox og hyaluronsyre fillere utføres av Dr. Tone Fleischer som er spesialist i kosmetisk medisin og har lang erfaring som fastlege og 10 år på Volvat Medisinske Senter. Ordet Kosmetiske medisin har tidligere vært forbundet med behandlinger som folk flest opplever som unaturlig og overdrevet.

Ved Klinikk Fleischer er konseptet å endre små linjer og rynker og få tilbake et naturlig ungdommelig utseende. Trygghet og medisinsk kompetanse vektlegges høyt. Vi opplever at pasienter i alle aldre oppsøker oss for å endre linjer som har gitt dem et slitent, eldre utrykk.

Flere og flere menn ønsker også kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyr også kosmetisk operasjoner av øvre øyelokk. Alle operasjoner utføres av Dr.Barbara Hansteen Dahl, plastisk kirurg, som har over 30 års erfaring og meget naturlige pene resultater. Hun jobber sammen med en meget erfaren operasjonssykepleier. Hun utfører også arrkorreksjoner og fjerning av føflekker på bryst og ansikt.

Dersom trygghet, kompetanse og oppfølging er viktige faktorer i ditt valg av behandler har du mulighet til en gratis uforpliktende konsultasjon hos Dr. Tone Fleischer eller plastikk kirurg Barbara Dahl.

 

Klinikk Fleischer tilbyr følgende behandlinger:

 

 

Ta kontakt med oss