INJEKSJONSBEHANDLING

Injeksjonsbehandling

Vi bruker verdens mest benyttede metode for fjerning av rynker, og gir tilnærmet umiddelbart resultat. I USA ble det i år 2008 utført 5 millioner behandlinger mot rynker.

Hva kan behandles?

Konsultasjon foretas alltid før man utfører rynkebehandling. Her vil en gå gjennom helseskjema, hva man kan forvente av selve behandlingen, samt tiden etterpå.

De vanligste behandlingene som foretas er behandling mot rynker i pannen, både de på tvers og rynken mellom øyenbrynene ”sinnarynken”, samt rynker rundt øynene ”kråketær/smilelinjer” I tillegg kan en behandle spesialområder som; linjene på siden av nesen, ”appelsinhake”, sure munnviker og vertikale muskelbånd på halsen. Behandlingen brukes også til svettebehandling under armhulene, samt behandling mot migrene og tanngnissing.

Hvordan virker injeksjonsbehandling

Rynkebehandlingen blokkerer nerveimpulsene til musklene.

I fortynnede doser injiseres behandlingen med en liten engangssprøyte i de små ansiktsmusklene, som resulterer i at det blir en lokal reduksjon av muskelaktivitet under denne mimikk reduserende behandling. På denne måten blir den overliggende huden glattet ut. Behandlingen utføres ved å injiseres en tynn nål, der stikkene knapt er følbare. Selve behandlingen tar ca 15 min., og man kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Det tar fra 2-4 dager før behandlingen begynner å virke, og 1-2 uker før man oppnår full effekt.

Hvor lenge varer injeksjonsbehandling?

Behandling er forbigående, og må gjentas. I gjennomsnitt varer effekten av en mimikk reduserende behandling  i 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bevege musklene som er behandlet så mye som mulig den første tiden rett etter behandling, dette øker absorpsjonen og effekten av behandlingen. I mange tilfeller kombineres bruk av behandlingen med FILLERE spesielt ved dypere rynker.

Rynkebehandlingen utføres med et reseptbelagt legemiddel, og reklame for reseptbelagte legemidler er forbudt. Dette gjelder alle legemidler som inneholder botulinum toksin, det virksomme stoffet i for eksempel Azzalure.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvordan behandlingen foregår, eller dersom du ønsker å booke en uforpliktene konsultasjon!

Kontaktskjema