Klinikk Fleischer

OM KLINIKK FLEISCHER

Velkommen til Klinikk Fleischer

Klinikk Fleischer ble etablert av Dr. Tone Fleischer.

Klinikk Fleischer tilbyr kosmetiske behandlinger utført utelukkende av erfarne leger. Dette betyr at du før under og etter behandling følges opp av en lege.

“Klinikk Fleischers visjon er å utføre sikre medisinske behandlinger og med et helt naturlig resultat.

Dr. Tone Fleischer

Dr. Tone Fleischer er spesialist i kosmetisk medisin og har lang erfaring som fastlege og 10 år på Volvat Medisinske Senter. Ordet Kosmetiske medisin har tidligere vært forbundet med behandlinger som folk flest opplever som unaturlig og overdrevet.

Ved Klinikk Fleischer er konseptet å endre små linjer og rynker og få tilbake et naturlig ungdommelig utseende. Trygghet og medisinsk kompetanse vektlegges høyt. Vi opplever at pasienter i alle aldre oppsøker oss for å endre linjer som har gitt dem et slitent, eldre uttrykk.

Flere og flere menn ønsker også kosmetiske behandlinger.

Vi tilbyr kosmetisk operasjoner av øvre øyelokk. Operasjoner utføres av Dr.Barbara Hansteen Dahl som har over 30 års erfaring og meget naturlige pene resultater. De jobber sammen med en meget erfaren operasjonssykepleier.

Dersom trygghet, kompetanse og oppfølging er viktige faktorer i ditt valg av behandler har du mulighet til en gratis uforpliktende konsultasjon hos Dr. Tone Fleischer eller plastikk kirurg Barbara Dahl.

Klinikk Fleischer tilbyr følgende behandlinger:

Start video

Ta kontakt med oss